vineri, 29 iunie 2012

In vizita (#6)

Cartea pe care v-o prezint acum... sa nu radeti de ea, da? Pare amuzanta si usoara si eu una, sincer, abia astept sa pun mana pe ea. Deci avem... 

Serial Hottie 

"Serial Hottie" de Kelly Oram 

Vara in care Ellie are in sfarsit saisprezece ani este una a inceputurilor. Prima masina. Primul sarut. Primul prieten. Primul ucigas in serie?

Baietoasa Eleanor Westley cea obsedata de hockey nu a atras niciodata atentia vreunui baiat. Asa ca atunci cand cel mai sexy tip pe care l-a vazut vreodata se muta peste drum si incepe sa o trateze ca si cum ea este centrul lumii sale, este natural sa fie un pic sceptica. Dar totul pare sa capete sens atunci cand fete ce arata exact ca Ellie mor brusc prin tot orasul. Evident, baiatul cel nou este ucigasul si, in mod clar, o place doar fiindca isi doreste sa o faca faramite. Nu e asa?

Cu cat Ellie il cunoaste mai bine pe Seth, cu atat e mai convinsa ca e un criminal psihotic. Problema e ca este cel mai dulce criminal psihotic pe care l-a intalnit vreodata. Ca sa nu mai vorbim despre cat de bine arata de fapt. Asa ca nu conteaza cat de tare incearca, nu reuseste sa nu se indragosteasca de el. Va gasi Ellie adevarata dragoste? Sau vara inceputurilor va deveni vara finalurilor?

Sursa: Goodreads
Traducere facuta de mine

Un comentariu: