luni, 11 iunie 2012

In vizita (#4)

Ei bine, Storm se afla pe lista mea Must Read pentru vara asta. Asa ca ma gandeam sa va arat si voua despre ce e vorba, pana cand reusesc sa fac un nou post Summer Books. Daca sunteti curiosi, gasiti aici recenzia mea pentru Elemental, volumul 0,5 al seriei cu acelasi nume.

Storm (Elemental, #1) 

Pamant, Foc, Aer si Apa - Ei au mai multa putere decat ai visat vreodata.

Inca de cand fostul ei prieten a imprastiat acele zvonuri despre ea, Becca Chandler a primit din partea baietilor o multime de atentie nedorita. Apoi, il salveaza pe Chris Merrick dintr-o bataie ce are loc in parcarea scolii. Chris este diferit. Foarte diferit: el poate controla apa - la fel cum fratii lui fac cu focul, vantul si pamantul. Sunt puternici. Primejdiosi. Si se afla in pericol de moarte.

Iar acum, ca stie adevarul, asa e si Becca.

Secretele sa pastreaza cu greutate atunci cand miza jocului e viata ta. Cand Hunter, noul baiat din scoala, se dovedeste a fi mereu in locul nepotrivit la momentul potrivit, Becca presupune ca poate avea incredere in el. Dar apoi Hunter ajunge fata in fata cu Chris, iar ea incepe sa se intrebe cine ascunde cel mai periculos secret dintre toate. 

Si furtuna se apropie...


Sursa: Goodreads
Traducere facuta de mine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu